Dit zeiden klanten die je voorgingen;

Het klinkt allemaal een beetje als magie, toch? Nou, dat is precies wat het mij gebracht heeft!

Ik heb met Inge een heel interessant proces van Creatrix® doorlopen. Hoewel ik over het algemeen erg blij was met mijn leven, werd ik in bepaalde situaties getriggerd door issues, die me in de weg zaten en mij blokkeerden.

Lees de hele testimonial

Floor

Ik voel me vrij! Ik ben rustiger en heb veel meer geduld

Ik koos ervoor om het (F)empower Program te volgen omdat ik volledig uitgeput was door de aanhoudende negatieve emoties en zogenaamde ‘headtalk’. Ik had een sterk gevoel van onwaardigheid, faalangst, schuld, schaamte, twijfel aan mezelf. Ik voelde me nutteloos en dom. Ik had last van zelfhaat , gebrek aan geloof en vertrouwen in mezelf en ik gaf te veel om wat anderen van mij en mijn carriere dachten.

Creatrix® was een levensveranderende en krachtige ervaring voor mij en is dat nog steeds. Ik merk zoveel positieve veranderingen in mijn leven, het is echt ongelooflijk! Ik voel me vrij. Ik ben rustiger en heb veel meer geduld met mijn kinderen en man. Ik zet mezelf op de eerste plaats en ik voel geen angst meer. Ik had me afgesneden van vriendenen veel andere mensen die om me gaven, maar Creatrix® heeft me geholpen me eraan te herinneren dat ik er toe doe en dat er net zoveel van mij gehouden wordt als dat ik van anderen hou. Ik verstop me niet meer en heb weer contact met mijn vrienden. Ik ben trots op mezelf en mijn prestaties, groot en klein. Ik heb de moed om weg te lopen. Ik dwing mezelf om nieuwe dingen te proberen en harder te werken aan mijn doelen. Studeren heeft voor mij een andere betekenis gekregen omdat ik mijn faalangst heb aangepakt. Ik heb een oprechte glimlach en voel me meestal gelukkiger en minder verdrietig.

Mijn man en mijn kinderen, mijn moeder en zussen zien allemaal de verandering in mij en ik ben er zeker van dat anderen de verandering ook merken aan mijn communicatie. Ik heb berichten ontvangen van een aantal mensen die zeiden dat ik hen inspireerde door mijn bokstraining. Eerlijk gezegd zou ik me voor dit geweldige programma nooit zo op social media durven laten zien. Ik ben gewoon uitzinnig dat ik de relatie met mijn beste vriend, mijn man, opnieuw heb ontdekt! Mijn jongens vertelden me dat ik er gelukkig en ontspannen uit zie. Ik voel me niet langer schuldig om mezelf een beetje te verwennen, omdat ik me waardig voel.      Ik zou het (F)empower Program zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen en vrouwen in het algemeen!

Ik dank jou mijn mooie, goedhartige en liefdevolle Transformologist®, uit de grond van mijn hart voor de introductie van zo’n uniek en levensveranderend programma en jouw begeleiding hierin. Ik zou niet voor een ander hebben gekozen dan jij. Ik ben getransformeerd dankzij jou. Ik wens je veel succes, moed en wijsheid op je reis om vrouwen te helpen zichzelf opnieuw te ontdekken! xxx

Dineo

Lieve Inge, doe zo verder, door jou voel ik me een powervrouw!

Na een roller-coaster van negatieve gevoelens en gedachten bovenop de bestaande blokkades, heb ik contact opgenomen met Inge en ben ik in het (F)empower Program gestapt.

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Blokkades verdwenen, negatieve gedachten verwaterden. Ik kreeg terug de zin om te leven en vooral te genieten zonder schuldgevoelens. Genieten zonder stil te staan bij de dagelijkse sleur van vroeger. Ik heb nu een uitgerust gevoel bij het ontwaken, omdat het piekeren is verdwenen.

Ik zou mijn ervaring beschrijven als hemels; de negatieve blokkades voelde ik uit mijn lichaam verdwijnen. Voor mezelf is hierdoor na jaren de rust in mijn hoofd en hart volledig terug gekeerd, zonder te beseffen dat dit echt mogelijk was.

Inge, dank je wel voor je fantastische begeleiding, en je volledige overgave en vertrouwen dat je mij hebt gegeven.

Aan elke vrouw met emotionele blokkades (die vaak onbewust negatieve gevolgen hebben voor de mensen die je graag zien): wij zijn het echt waard om te leven en te genieten van zoveel dingen meer dan enkel maar te zorgen voor ons gezin. Dit is mogelijk, ook zonder schuldgevoelens. Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik de stap heb gezet.

Lieve Inge, doe zo verder, door jou voel ik me een powervrouw!

Lieve

Ik heb lef gekregen om keuzes te maken, vanuit liefde voor mezelf.

Ik kwam bij Inge na een tip van mijn collega. Ik wilde mezelf kunnen bevrijden van die eeuwige overtuigingen als ‘ik ben niets waard, ik kan dat toch niet en de regelmatige slechte gevoelens over mijn leven, mijn verleden, heden en toekomst. Soms leek me een voortijdig einde een prima vlucht voor al hetgeen ik aan pijn opliep in mijn leven.
De pijn van het verleden; onder andere het op jonge leeftijd overlijden van mijn broer, het verliezen van mijn vader op 20-jarige leeftijd en ook het afgeven van twee baby’s tijdens de zwangerschap, bepaalde mij in grote mate in mijn huidige leven, mijn relatie met naasten, hoe in mijn werk stond en vooral hoe ik over mezelf dacht.
‘Hoe en wat het werkt’, kan ik je ook niet uitleggen. Ik zou zeggen ónderga het (F)empower program, geef je vertrouwen en ontvang alles wat je wordt aangeboden. Het is allemaal de moeite waard!
Ik heb lef gekregen om keuzes te maken, vanuit liefde voor mezelf. Inge heeft me hierbij geholpen. Ik geef me de tijd om vanaf nu te groeien. Ik schat mezelf nu op waarde. Praktisch gezien ben ik ook nog eens beter gaan slapen en eet gezonder. Antidepressiva heb ik niet meer nodig.
Over Inge kan ik zeggen dat ik vanaf het eerste telefoontje tot op de dag van vandaag, haar een rots in de branding vind, zij is de steunpilaar maar geeft je de gelegenheid om het zelf te doen. Het is veilig! Als ik dat zeg, dan is dat ook zo, want veiligheid kende ik allang niet meer.

Dankjewel lieve Inge! Ook al ga je verder weg wonen; ik weet dat je belofte er altijd voor me te zijn, waarheid is. Mijn dankbaarheid is oneindig.
Met liefde,

Marie-José

Binnen twee maanden kon ik relativeren, genieten en loslaten.

2 jaar na mijn burn-out heb ik na lang twijfelen contact opgenomen met Inge.
De theorie om burn-out te vermijden kende ik heel goed… ik kreeg het alleen niet omgezet naar de praktijk. Ik stelde mezelf nog steeds op de laatste plaats en wist met veel emoties geen blijf.
Het (F)empower program bij Inge heeft mij op 2 maanden tijd gemaakt tot iemand die kan relativeren, genieten en loslaten. Ook mijn man en mijn kinderen merken de positieve evolutie! Ik geniet zelfs van een momentje voor mezelf!
Zonder Mothers&Others, zonder Inge, zou ik nooit zover gestaan hebben. Inge is een prachtige vrouw die haar job met heel veel passie en zorg uitoefent… je kan je geen betere coach wensen! Iemand op wie je 100% kan vertrouwen.
Als ik 1 advies mag geven wanneer je twijfelt over het volgen van het (F)empower program:

NIET DENKEN, GEWOON DOEN!!

Joke

Ik heb geleerd om veel gemakkelijker dingen los te laten, waardoor ik veel minder pieker en meer positieve energie over hou.

Mijn naam is Nicky en ik ben via mijn werk bij Inge terecht gekomen. Voor ik het traject startte, voelde ik me verdrietig, was ik erg negatief en piekerde veel. Dit leidde vaak tot nodeloze discussies en frustraties waar ik geen blijf mee wist. Ik had het gevoel in een steeds sterker wordende, negatieve spiraal te zitten. Het (F)empower Program verliep bij mij in het begin erg moeizaam en ik vond het moeilijk om aan te nemen dat ik me na het traject beter zou voelen. Naarmate de sessies volgden, leerde ik me meer overgeven aan mijn coach Inge, die het allerbeste uit je probeert te halen. Het heeft veel energie gekost, maar het was het waard. Uiteindelijk heb ik geleerd om veel gemakkelijker dingen los te laten, waardoor ik veel minder pieker en meer positieve energie over hou. Ik baken meer mijn eigen grenzen af en kom meer op voor mezelf, zonder mij daarover schuldig te blijven voelen.

Nicky

Ik heb de draad weer kunnen oppakken en geleidelijk aan werd ik terug beter.

Toen ik na een opname van 5 maanden in het ziekenhuis werd ontslagen, dacht ik dat ze mij de juiste zorg hadden gegeven en dat ik verder kon gaan. Al snel bleek dat dit onvoldoende was en ik kreeg een terugval.

Dankzij Inge die mij wel leerde om te gaan met mijn depressie en stress, heb ik de draad weer kunnen oppakken en werd ik geleidelijk aan terug beter.

Inge geeft haar coaching met veel deskundigheid en vooral ook met veel begrip, steun en warme menselijkheid. Door haar ben ik beter bestand tegen stress en mijn vermoeidheid.

Nu kan ik weer goed voor mijn gezin zorgen. Dank u wel Inge.

Sonja

Nu voel ik me veel beter in mijn vel.

Ik had M&O leren kennen via Facebook, ik las er dingen die me aanspraken omdat ik me slecht voelde en er iets aan wou doen. Had de moed bijeengeraapt en een afspraak gemaakt bij Inge, ze gaf me ‘huiswerk’ mee, ik moest opschrijven met wat ik het moeilijk had, was een heel werkje om na te denken over mezelf, over mijn gevoelens en moeilijkheden, de issues waar ik mee worstelde. Inge heeft me geholpen bij het aanpakken van mijn issues. Ik voel me nu veel beter in mijn vel omdat ik rustiger ben en me veel minder aantrek wat anderen denken over mij, er zijn soms nog moeilijke momentjes maar ze blijven niet lang hangen, ze beheersen mijn leven niet meer.

Greet

Loslaten geeft een gevoel van vrijheid , rust , onbeperktheid , ruimte en wijsheid.

Creatrix® … wat is dat … wat kan dit voor mij veranderen …?
Antwoord: zelf actief ondergaan !
Een issue ? Voor mij controle
Controle betekende houvast , focussen … een familietrekje. Maar te veel controle kan ook beperkingen met zich meebrengen … verlies aan vrijheid .. en voor mij ook onrust.
Dus mooi issue voor mezelf: het teveel aan controle inperken … of meer loslaten …. Gewoon loslaten! Dankzij Inge en Creatrix® worden fixaties minder, controles afgeronder en ja …het ” fixed” losgelaten…. Loslaten geeft een gevoel van vrijheid , rust , onbeperktheid , ruimte en wijsheid.
Hoe vaak zitten wij, vrouwen, vast , gefixeerd in onze gedachten ….,hoe vaak is onze ” must” een eigen gecreëerde en gefixeerde issue…. , hoe vaak denken we aan loslaten zonder te ” doen” .
Voel de verandering …. deze begint bij jezelf! Dankjewel Creatrix® … verandering in progress !
Dankjewel Inge … vriendin en topvrouw in haar kracht !

Ann

Inge heeft me de ontbrekende puzzelstukjes gegeven om verder te kunnen gaan met mijn leven.

Ik ben bij Inge terecht gekomen, nadat ik voor mezelf al eerdere stappen had ondernomen om de juiste richting te vinden. Ik had het gevoel “op automatische piloot” te leven en dit op eigenlijk alle dagelijkse dingen in het leven. Ik had al een hele weg afgelegd, maar had toch het gevoel dat het nog niet helemaal juist zat, dat ik “er” nog niet was. Door bij Inge twee workshops te hebben gevolgd en een extra gesprek, heeft Inge me toch de laatste puzzelstukjes gegeven om verder te kunnen gaan. Inge doet, volgens mijn gevoel, nog veel meer. Vrouwen moeten sterk in hun schoenen staan en hebben een sterke kracht en wil nodig om alles te kunnen verwezenlijken of om gewoon al de drukke en alledaagse dingen te kunnen doen. Inge geeft je richting, geeft je tips hoe je door kleine “opdrachtjes voor jezelf” jezelf kan terugvinden en sterker en krachtiger in het leven te staan!

Tinne

Het klinkt allemaal een beetje als magie, toch? Nou, dat is precies wat het mij gebracht heeft!

Ik heb met Inge een heel interessant proces van Creatrix® doorlopen. Hoewel ik over het algemeen erg blij was met mijn leven, werd ik in bepaalde situaties getriggerd door issues, die me in de weg zaten en mij blokkeerden.

Lees de hele testimonial

Floor

Neem contact met mij op: