De testimonial van Lieve

Lieve Inge, doe zo verder, door jou voel ik me een powervrouw!

Na een roller-coaster van negatieve gevoelens en gedachten bovenop de bestaande blokkades, heb ik contact opgenomen met Inge en ben ik in het (F)empower Program gestapt.

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad. Blokkades verdwenen, negatieve gedachten verwaterden. Ik kreeg terug de zin om te leven en vooral te genieten zonder schuldgevoelens. Genieten zonder stil te staan bij de dagelijkse sleur van vroeger. Ik heb nu een uitgerust gevoel bij het ontwaken, omdat het piekeren is verdwenen.

Ik zou mijn ervaring beschrijven als hemels; de negatieve blokkades voelde ik uit mijn lichaam verdwijnen. Voor mezelf is hierdoor na jaren de rust in mijn hoofd en hart volledig terug gekeerd, zonder te beseffen dat dit echt mogelijk was.

Inge, dank je wel voor je fantastische begeleiding, en je volledige overgave en vertrouwen dat je mij hebt gegeven.

Aan elke vrouw met emotionele blokkades (die vaak onbewust negatieve gevolgen hebben voor de mensen die je graag zien): wij zijn het echt waard om te leven en te genieten van zoveel dingen meer dan enkel maar te zorgen voor ons gezin. Dit is mogelijk, ook zonder schuldgevoelens. Ik ben mezelf zo dankbaar dat ik de stap heb gezet.

Lieve Inge, doe zo verder, door jou voel ik me een powervrouw!