De testimonial van Marie-José

Ik heb lef gekregen om keuzes te maken, vanuit liefde voor mezelf.

Ik kwam bij Inge na een tip van mijn collega. Ik wilde mezelf kunnen bevrijden van die eeuwige overtuigingen als ‘ik ben niets waard, ik kan dat toch niet en de regelmatige slechte gevoelens over mijn leven, mijn verleden, heden en toekomst. Soms leek me een voortijdig einde een prima vlucht voor al hetgeen ik aan pijn opliep in mijn leven.
De pijn van het verleden; onder andere het op jonge leeftijd overlijden van mijn broer, het verliezen van mijn vader op 20-jarige leeftijd en ook het afgeven van twee baby’s tijdens de zwangerschap, bepaalde mij in grote mate in mijn huidige leven, mijn relatie met naasten, hoe in mijn werk stond en vooral hoe ik over mezelf dacht.
‘Hoe en wat het werkt’, kan ik je ook niet uitleggen. Ik zou zeggen ónderga het (F)empower program, geef je vertrouwen en ontvang alles wat je wordt aangeboden. Het is allemaal de moeite waard!
Ik heb lef gekregen om keuzes te maken, vanuit liefde voor mezelf. Inge heeft me hierbij geholpen. Ik geef me de tijd om vanaf nu te groeien. Ik schat mezelf nu op waarde. Praktisch gezien ben ik ook nog eens beter gaan slapen en eet gezonder. Antidepressiva heb ik niet meer nodig.
Over Inge kan ik zeggen dat ik vanaf het eerste telefoontje tot op de dag van vandaag, haar een rots in de branding vind, zij is de steunpilaar maar geeft je de gelegenheid om het zelf te doen. Het is veilig! Als ik dat zeg, dan is dat ook zo, want veiligheid kende ik allang niet meer.

Dankjewel lieve Inge! Ook al ga je verder weg wonen; ik weet dat je belofte er altijd voor me te zijn, waarheid is. Mijn dankbaarheid is oneindig.
Met liefde,

Marie-José