De testimonial van Dineo

Ik voel me vrij! Ik ben rustiger en heb veel meer geduld

Ik koos ervoor om het (F)empower Program te volgen omdat ik volledig uitgeput was door de aanhoudende negatieve emoties en zogenaamde ‘headtalk’. Ik had een sterk gevoel van onwaardigheid, faalangst, schuld, schaamte, twijfel aan mezelf. Ik voelde me nutteloos en dom. Ik had last van zelfhaat , gebrek aan geloof en vertrouwen in mezelf en ik gaf te veel om wat anderen van mij en mijn carriere dachten.

Creatrix® was een levensveranderende en krachtige ervaring voor mij en is dat nog steeds. Ik merk zoveel positieve veranderingen in mijn leven, het is echt ongelooflijk! Ik voel me vrij. Ik ben rustiger en heb veel meer geduld met mijn kinderen en man. Ik zet mezelf op de eerste plaats en ik voel geen angst meer. Ik had me afgesneden van vriendenen veel andere mensen die om me gaven, maar Creatrix® heeft me geholpen me eraan te herinneren dat ik er toe doe en dat er net zoveel van mij gehouden wordt als dat ik van anderen hou. Ik verstop me niet meer en heb weer contact met mijn vrienden. Ik ben trots op mezelf en mijn prestaties, groot en klein. Ik heb de moed om weg te lopen. Ik dwing mezelf om nieuwe dingen te proberen en harder te werken aan mijn doelen. Studeren heeft voor mij een andere betekenis gekregen omdat ik mijn faalangst heb aangepakt. Ik heb een oprechte glimlach en voel me meestal gelukkiger en minder verdrietig.

Mijn man en mijn kinderen, mijn moeder en zussen zien allemaal de verandering in mij en ik ben er zeker van dat anderen de verandering ook merken aan mijn communicatie. Ik heb berichten ontvangen van een aantal mensen die zeiden dat ik hen inspireerde door mijn bokstraining. Eerlijk gezegd zou ik me voor dit geweldige programma nooit zo op social media durven laten zien. Ik ben gewoon uitzinnig dat ik de relatie met mijn beste vriend, mijn man, opnieuw heb ontdekt! Mijn jongens vertelden me dat ik er gelukkig en ontspannen uit zie. Ik voel me niet langer schuldig om mezelf een beetje te verwennen, omdat ik me waardig voel.      Ik zou het (F)empower Program zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen en vrouwen in het algemeen!

Ik dank jou mijn mooie, goedhartige en liefdevolle Transformologist®, uit de grond van mijn hart voor de introductie van zo’n uniek en levensveranderend programma en jouw begeleiding hierin. Ik zou niet voor een ander hebben gekozen dan jij. Ik ben getransformeerd dankzij jou. Ik wens je veel succes, moed en wijsheid op je reis om vrouwen te helpen zichzelf opnieuw te ontdekken! xxx