Over mij

Wil je met mij samenwerken, dan is het goed dat je even iets meer over mij weet. Ik ben een coach maar geen gewone. Ik werk uitsluitend voor vrouwen. Ik heb er mijn specialiteit van gemaakt om vrouwen terug in hun kracht te zetten.

Voordat ik een eigen coaching praktijk startte, heb ik lang in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Een bijdrage leveren aan de groei van anderen heb ik altijd als heel mooi ervaren. Toch wilde ik op een gegeven moment een laagje dieper. Ik had altijd al de droom om een eigen coaching praktijk te starten en enkele jaren geleden heb ik eindelijk de stap durven zetten.

Ik had hiervoor al de nodige cursussen en trainingen gevolgd maar ik wilde meer. De NLP practitioner en NLP Master kwamen erbij, maar er ontbrak nog altijd iets voor mij. Pas toen ik in aanraking kwam met Creatrix® viel alles op zijn plaats. Ik voelde direct dat deze opleiding het verschil zou maken. Niet alleen voor mezelf, maar voor veel vrouwen!

Hoe was het mogelijk dat ik de onzekerheid die ik altijd ervaren had zo gemakkelijk achter me kon laten? Wat anderen van mij dachten was ineens niet meer belangrijk. Het werd rustiger in mijn hoofd. En goed is nu ook goed genoeg.

Sinds de start van Mothers&Others heb ik al veel vrouwen mogen helpen om vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Bewuster van de keuzes die ze hebben, zijn ze nu gelukkiger met het leven dat ze leiden. En hoe mooi is het dat ik daarmee ook mijn steentje heb bijgedragen aan hun gezinnen? Want ook hun partners en kinderen plukken daar de vruchten van!

Eigenlijk heb ik gewoon de leukste baan die er bestaat 🙂

En privé?

Ik ben gelukkig getrouwd met Levent en samen hebben we 3 zoontjes; Levi (12), Jiro (10) en Joy (8).

We vormen een multi-cultureel gezin. Zelf ben ik geboren en opgegroeid in Nederland, Levent komt uit Turkije, onze kinderen hebben hun basis gelegd in België en nu wonen we een periode in Ghana! Ik ben ervan overtuigd dat communicatie de sleutel is voor alles. En daarom loopt onze relatie ook zo goed.

De eerste periode hier is niet voor iedereen even gemakkelijk geweest. Toch hebben we door gezet. We vinden het belangrijk om ook keuzes te maken die voor de langere termijn positief uitpakken. Denken in mogelijkheden helpt hierbij. Wat we hier al geleerd hebben en hoeveel sterker we geworden zijn als individu én als gezin dat is een verrijking op zich. We zijn dan ook heel dankbaar voor deze kans.

Echt de tijd nemen voor ontspanning en voor elkaar, leidt vaak tot mooie gesprekken. In drukkere tijden lijken ook wij dat even te vergeten, gelukkig zijn we ons daar weer snel bewust van en pakken we de draad weer op. Een avondje weg of een luch voor 2 is dan zo gepland.

Ik geniet van tijd met vriendinnen, bijkletsen tijdens het shoppen door of uitgebreid tijdens een etentje. Aangezien het niet zo vaak lukt op deze afstand, appen we veel en maken we gebruik van videobellen via ZOOM bijvoorbeeld. Dat is een geweldig alternatief.

Coaching is mijn leven, vanwege de situatie hier heb ik er bewust voor gekozen dat een tijdje ‘on hold’ te zetten. Ik ben blij dat ik het terug heb opgepakt.

Misschien tot binnenkort!