Voel je een grote druk om alle ballen in de lucht te moeten houden?

Krijg in enkele sessies weer rust in je hoofd

(én in je lijf)

•  Leg je de lat vaak te hoog voor jezelf?
•  Ben je soms snel geïrriteerd naar je kinderen of je man en voel je je nadien slecht?
•  Vind je het moeilijk om nee te zeggen en voor jezelf op te komen?
•  Zou je graag gemakkelijker los kunnen laten?
•  Heb je soms het gevoel dat je ‘overloopt’, dat het te veel wordt?

 

Ik had vroeger ook issues, het gevoel dat het nooit goed genoeg was bijvoorbeeld. Dat ík niet goed genoeg was. In mijn praktijk merk ik dat heel veel vrouwen last hebben van dit soort beperkende overtuigingen. Daarom bied ik het (F)empower program aan om jou als vrouw weer in je kracht te zetten. In enkele sessies leer ik je hoe je zelfverzekerd en vol vertrouwen in het leven kunt staan. Hoe je kunt relativeren en los laten. Het leven wordt dan zoveel mooier …

Ik gebruik hierbij een unieke methode uit Australië die speciaal door en voor vrouwen ontwikkeld is: Creatrix®. De werking is eigenlijk heel eenvoudig. Creatrix® laat jouw blokkades en beperkende overtuigingen verdwijnen. Ook de blokkades waarvan je zelf niet eens bewust bent maar die wel een grote rol spelen in je leven. De issues waar je steeds weer tegenaan loopt en die altijd terugkeren zijn al na enkele sessies voorgoed verdwenen.

 

Waarom werkt Creatrix® zo goed?

Om een complete en diepgaande verandering te krijgen is het belangrijk dat je hoofd (mindset, je denken), hart (heartset, je gevoel) en onderbuik (gutset, je intuïtie) met elkaar in overeenstemming komen. Je kunt 100 keer tegen een vrouw zeggen dat ze goed genoeg is. Rationeel gezien weet ze dat, maar wanneer ze het niet voelt, is het er niet.

Creatrix® richt zich zowel op jouw hoofd, hart én onderbuik en komt zo tot een totaaloplossing voor jouw beren op de weg. Dit is misschien wel het grootste verschil met andere methodieken.

Een ander voordeel is dat je niet terug hoeft te gaan naar je trauma’s, pijnlijke herinneringen of ervaringen. Je hoeft het niet meer te herbeleven om er vanaf te komen.

Bij andere methodes krijg je tips, inzichten en goede raad van je coach. Dat is fijn maar niemand weet écht hoe jij in elkaar steekt. De persoon die je advies geeft staat niet in jouw schoenen. Het unieke van Creatrix® is dat jij uiteindelijk onbewust zelf tot de oplossingen komt.

En dat maakt deze methode juist zo effectief. Je hoeft het nu niet allemaal te snappen maar je zult zelf het resultaat ervaren.

 

Hoe zou het zijn als je:

•  je grenzen durft aan te geven (zonder je schuldig te voelen), zodat je niet continue op de toppen van je tenen loopt.
•  vertrouwen hebt in jezelf en niet meer bezig hoeft te zijn met wat anderen (van je) denken en vinden.
•  meer geduld hebt en daardoor rustig kunt reageren op je partner en je kinderen (ook wanneer alles tegenzit).
•  meer kunt relativeren en lachen om situaties in plaats van je er druk over te maken.
•  kunt ervaren dat ‘gewoon goed’, goed genoeg is en je het streven naar perfectie los kunt laten.
•  je jezelf energieker, vrolijker en gelukkiger voelt!

 

Voor wie is het (F)empower program geschikt?

Dit programma is zeer geschikt voor vrouwen die:

•  zich vaak onzeker voelen, zich continue afvragen of ze het wel goed genoeg doen.
•  veel piekeren en twijfelen.
•  het moeilijk vinden om keuzes te maken en knopen door te hakken.
•  het altijd goed willen doen voor anderen, het lastig vinden om ‘nee’ te zeggen en hun grenzen aan te geven.
•  zichzelf vaak op de laatste plaats zetten en te weinig tijd maken voor zichzelf waardoor hun batterij leeg loopt.
•  moeite hebben om los te laten.
•  het heel lastig vinden om hulp te vragen.
•  regelmatig kampen met schuldgevoelens.

Herken jij veel van deze problemen?  Ben jij deze vrouw?
En ben jij bereid om kritisch naar jouw situatie te kijken, om stappen te zetten om hier verandering in te brengen?

Wil jij blij en gelukkig zijn? Wil je kunnen genieten van je kinderen en (weer) een fijne relatie met je partner hebben? Kijk je er naar uit om rust te hebben in je hoofd en de dingen te doen die je graag doet?

Dan is dit echt iets voor jou!

 

Voor wie is (F)empower program niet interessant?

Wanneer jij je het slachtoffer voelt van alles wat er gebeurt. Wanneer je altijd de schuld bij anderen zoekt en niet aan jezelf wilt werken. Als je wilt dat alles je komt aanwaaien en wanneer je de ander wilt veranderen. Dan kun je beter verder zoeken want dan kan ik je niet verder helpen.

Ik vind het vooral belangrijk dat er een klik is want dat is de basis van waaruit we vertrekken. Jij moet het vertrouwen hebben in mij om je te kunnen openstellen en ik moet ervan overtuigd zijn dat ik jou kan verder helpen om een optimaal resultaat te garanderen.
Tijdens een telefonische intake kijken we samen of dit aanwezig is.

 

Wat houdt je tegen om aan jezelf te werken?

Vind je het moeilijk om toe te geven dat je niet alles alleen kunt oplossen?
Of vind je het moeilijk om hulp te vragen?
Houd je je bezig met de vraag wat anderen ervan vinden?

Ben je bang dat je ‘zwak’ bent als je naar een coach stapt? Dat je gaat horen wat je allemaal niet goed doet? Zie je een heel lang traject voor je en heb je al zo weinig tijd?

Niets is minder waar! Juist degenen die naar een coach gaan en bereid zijn om stappen te zetten, zijn krachtig en dapper! Zij willen niet in een slachtofferrol zitten, maar beseffen juist dat ze een keuze hebben.

En natuurlijk kun je niet álles alleen oplossen, waarom zou je ook? Je houdt zelfs meer tijd en energie over voor dingen die je belangrijk vindt. Ook je omgeving zal hier van mee profiteren.
In slechts enkele sessies ben jij getransformeerd naar de betere versie van jezelf!

En omdat we de sessies perfect online kunnen doen, hoef je al geen reistijd te rekenen.
Bedenk dat er nooit zoiets is als het perfecte moment. Hoe fijn zou het zijn als je NU rustig, sterk en vol vertrouwen door deze heftige fase zou kunnen gaan?

 

Wat als je niets doet?

Dan zal er zeker niets veranderen, althans… niet in positieve zin. Je herkent jezelf niet meer, je loopt rond met een kort lontje dat ieder moment vlam kan vatten en tot een uitbarsting komt. In een poging om de controle terug te krijgen ga je nog harder je best doen, overschrijd je opnieuw je grenzen …

 

Hoe pakken we het aan?

We starten altijd met een intake gesprek, via Skype (of een andere online methode), telefonisch of bij mij in de praktijk. Op dit moment gaan we beiden kijken of er een klik is en hoe ik jou kan helpen.

Ga je voor het unieke, voor vrouwen ontwikkelde traject? Super! Reken op gemiddeld 4 sessies van 2 uur waarin je je van jouw issues bevrijd. In deze periode, die ongeveer 8 weken duurt, sta ik steeds voor je klaar.

Ik help je om bij je eigen oplossingen te komen voor jouw beren op de weg. Omdat het een complete en diepgaande verandering is, is deze ook duurzaam. Als je eenmaal vrij bent van je blokkades voel je ruimte om zelf veranderingen aan te brengen in je situatie en aan doelen te gaan werken
Ook hierbij help ik je op weg. Dit valt onder de nazorg die ik je bied.

 

Hoeveel kost het programma?

Natuurlijk zijn prijzen belangrijk, maar deze zal ik hier niet vermelden. Ik vind het namelijk heel erg belangrijk dat je precies weet wat je gaat krijgen om het traject op waarde te kunnen schatten. Prijzen zeggen namelijk niets zonder de juiste en volledige context.
Ook vind ik het belangrijk dat ik jou op de juiste manier kan ondersteunen. Aangepast op jou en jouw situatie. Ik bied maatwerk en in een persoonlijk gesprek zal ik je de prijzen geven, dan kan ik namelijk ook een goede inschatting maken.

 

Mijn resultaat-garantie

Het traject werkt voor alle vrouwen die echt van hun issues af willen, die er 200% voor gaan. Ik geef resultaat-garantie, wat inhoudt dat we net zo lang doorgaan totdat het voorafgestelde gewenste resultaat bereikt is. Eerder stoppen we niet!

Om te beoordelen of je er klaar voor bent en of het voor jou zal werken doen we een intake-gesprek. Wanneer we er samen voor gaan, dan kun je mijn volledige inzet verwachten en gaan we door totdat jij zegt dat ik je leven veranderd heb!

Dit zeiden klanten die je voorgingen

Ik had M&O leren kennen via Facebook, ik las er dingen die me aanspraken omdat ik me slecht voelde en er iets aan wou doen. Had de moed bijeengeraapt en een afspraak gemaakt bij Inge, ze gaf me ‘huiswerk’ mee, ik moest opschrijven met wat ik het moeilijk had, was een heel werkje om na te denken over mezelf, over mijn gevoelens en moeilijkheden, de issues waar ik mee worstelde. Inge heeft me geholpen bij het aanpakken van mijn issues. Ik voel me nu veel beter in mijn vel omdat ik rustiger ben en me veel minder aantrek wat anderen denken over mij, er zijn soms nog moeilijke momentjes maar ze blijven niet lang hangen, ze beheersen mijn leven niet meer.
Greet

Creatrix® … wat is dat … wat kan dit voor mij veranderen …?
Antwoord: zelf actief ondergaan !
Een issue ? Voor mij controle
Controle betekende houvast , focussen … een familietrekje. Maar te veel controle kan ook beperkingen met zich meebrengen … verlies aan vrijheid .. en voor mij ook onrust.
Dus mooi issue voor mezelf: het teveel aan controle inperken … of meer loslaten …. Gewoon loslaten! Dankzij Inge en Creatrix® worden fixaties minder, controles afgeronder en ja …het ” fixed” losgelaten…. Loslaten geeft een gevoel van vrijheid , rust , onbeperktheid , ruimte en wijsheid
Hoe vaak zitten wij, vrouwen, vast , gefixeerd in onze gedachten ….,hoe vaak is onze ” must” een eigen gecreëerde en gefixeerde issue…. , hoe vaak denken we aan loslaten zonder te ” doen” .
Voel de verandering …. deze begint bij jezelf! Dankjewel Creatrix® … verandering in progress !
Dankjewel Inge … vriendin en topvrouw in haar kracht !
Ann

Ik ben bij Inge terecht gekomen, nadat ik voor mezelf al eerdere stappen had ondernomen om de juiste richting te vinden. Ik had het gevoel “op automatische piloot” te leven en dit op eigenlijk alle dagelijkse dingen in het leven. Ik had al een hele weg afgelegd, maar had toch het gevoel dat het nog niet helemaal juist zat, dat ik “er” nog niet was. Door bij Inge twee workshops te hebben gevolgd en een extra gesprek, heeft Inge me toch de laatste puzzelstukjes gegeven om verder te kunnen gaan. Inge doet, volgens mijn gevoel, nog veel meer. Vrouwen moeten sterk in hun schoenen staan en hebben een sterke kracht en wil nodig om alles te kunnen verwezenlijken of om gewoon al de drukke en alledaagse dingen te kunnen doen. Inge geeft je richting, geeft je tips hoe je door kleine “opdrachtjes voor jezelf” jezelf kan terugvinden en sterker en krachtiger in het leven te staan!
Tinne

Inge heb ik leren kennen als assistant trainer bij mijn opleiding tot Creatrix® Transformologist®. Zij bracht een meerwaarde bij de training door haar persoonlijke ervaringen sinds haar eigen training het jaar voordien, te delen. Ze is een integere, zachtaardige, behulpzame dame met een enorm hart. De doeltreffende en heel betrokken coach in haar luistert en observeert heel effectief om vrouwen door hun issues te begeleiden.
Dominique

Toen ik na een opname van 5 maanden in het ziekenhuis werd ontslagen, dacht ik dat ze mij de juiste zorg hadden gegeven en dat ik verder kon gaan. Al snel bleek dat dit onvoldoende was en ik kreeg een terugval.

Dankzij Inge die mij wel leerde om te gaan met mijn depressie en stress, heb ik de draad weer kunnen oppakken en werd ik geleidelijk aan terug beter.

Inge geeft haar coaching met veel deskundigheid en vooral ook met veel begrip, steun en warme menselijkheid. Door haar ben ik beter bestand tegen stress en mijn vermoeidheid.

Nu kan ik weer goed voor mijn gezin zorgen. Dank u wel Inge.

Sonja

Mijn naam is Nicky en ik ben via mijn werk bij Inge terecht gekomen. Voor ik het traject startte, voelde ik me verdrietig, was ik erg negatief en piekerde veel. Dit leidde vaak tot nodeloze discussies en frustraties waar ik geen blijf mee wist. Ik had het gevoel in een steeds sterker wordende, negatieve spiraal te zitten. Het (F)empower Program verliep bij mij in het begin erg moeizaam en ik vond het moeilijk om aan te nemen dat ik me na het traject beter zou voelen. Naarmate de sessies volgden, leerde ik me meer overgeven aan mijn coach Inge, die het allerbeste uit je probeert te halen. Het heeft veel energie gekost, maar het was het waard. Uiteindelijk heb ik geleerd om veel gemakkelijker dingen los te laten, waardoor ik veel minder pieker en meer positieve energie over hou. Ik baken meer mijn eigen grenzen af en kom meer op voor mezelf, zonder mij daarover schuldig te blijven voelen.
Nicky

Bel of mail gerust even

Mail of bel me gerust als je meer wilt weten over het (F)empower program. Ik beantwoord heel graag al je vragen. Ook kunnen we een vrijblijvend intake gesprek inplannen zodat je direct weet hoe ik je kan helpen. Omdat ik overdag druk bezig ben met de coaching sessies ben ik gemakkelijker per mail bereikbaar.

Neem contact met mij op:

Contact:

Mothers&Others
Eikenwal 5A
5706LJ Helmond (NL)

+32 (0) 478 811303 (WhatsApp)

+233 (0)54 012 9598
Inge@mothersandothers.be

Algemene voorwaarden

Voordelen:

  • Coaching voor vrouwen
  • Ontwikkeld door vrouwen
  • Duurzaam resultaat
  • Resultaatgarantie

Gecertificeerd:

Volg mij op: